Een behandeling met Healy Frequentie Therapie

De Healy is een klein apparaatje dat verbonden is met een app op je mobiel of tablet. Het werkt met frequentietherapie. Afhankelijk van de versie die je hebt, heb je 10 tot wel 140 individuele programma’s. Onderstaande groepen programma’s zijn voor een specifiek toepassingsgebied, zoals:

 • Pijn/Psyche
 • Fitness
 • Slaap
 • Beauty
 • Meridianen
 • Mentale balans
 • Chakra’s
 • Beroep & Slaap
 • Bio-Energetische Balans
 • Huid
 • Leren
 • Beschermingsprogramma’s
 • Goudcyclus

Wil je een behandeling met de Healy dan kun je kiezen uit:

 • A Healy behandeling met Goud Frequenties bij Ubuntu Universe.
 • B Healy Resonance Analyse op afstand met korte kennismakingsbehandeling (Gratis)

Healy behandeling met Goud Frequenties bij Ubuntu Universe, massage en therapie in Delft
Op basis van de Goud programma’s of Goud Frequenties van de Healy kun je in de praktijk van Ubuntu Universe een ontspannende frequentie therapiesessie ervaren om je lichaam te helpen balanceren of resetten zodat je meer energie kan ervaren. Gebruikers van de Healy rapporteren zelfs na 2 of 3 behandelingen een verlichting van klachten, een gevoel van rust en helderheid of ze ervaren vaak vrolijkheid/positiviteit.
Vooraf aan de behandeling is er een korte intake waarbij met je afgestemd word welke Healy programma’s op dat moment meer ondersteuning kunnen bieden. Na het aanbrengen van de electrodes wordt het specifieke programma afgedraaid voor circa 1 uur. Naderhand volgt een korte nagesprek met adviezen voor thuis.

Healy Resonance Analyse op afstand met korte kennismakingsbehandeling (GRATIS)
Om kennis te maken met de Healy of om vooraf gericht te werken aan bepaalde klachten kun je ervoor kiezen voor een Healy Resonance Analyse op afstand. Een Healy Analyse op afstand duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 4 onderdelen:

 1.  Je neemt contact met mij op met het verzoek om een gratis Healy Analyse te laten doen. Dit kan eenmalig kosteloos. Na het ontvangen van een intake formulier, die je ingevuld terugstuurt, wordt er in overleg met jou een datum en tijd vastgesteld voor de Healy Analyse op afstand.
 2. De woensdag voor je afspraak kijk je om 19.00 naar een korte Zoom presentatie van de Healy via: https://zoom.us/j/3243838960
 3. Op de afgesproken datum en tijd wordt je gebeld door een therapeut uit de Healy organisatie voor een kort intake gesprek van 5 minuten waarin je ook instructies krijgt voor tijdens de Analyse. Hierna volgt er een Healy Resonance kennismakingsbehandeling op afstand van 12 minuten, waarbij je je ervaringen voor jezelf registreert.
 4. Na de kennismakingsbehandeling wordt je weer gebeld met de vraag om je ervaringen te delen en om het resultaat van de scan met je door te nemen. Hierna ontvang je per mail een korte rapportage met de hoofdzaken en Healy programma adviezen.

Op basis hiervan kun je opteren om samen met Cheraldine gericht te gaan werken aan de door de scan gegeven frequentie adviezen en/of in een Healy te investeren om zelf aan de slag te gaan of ervoor te kiezen om de informatie ter kennisgeving mee te nemen. Waar je voor kiest is vrijblijvend en hierna kan je altijd naderhand nog een vervolg geven aan de scanresultaten.

Wil je meer weten of een Healy behandeling?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com

Cheraldines eigen ervaringen met 7 Healy goudenbasisprogramma’s:

“Ik had alle informatie over de werking van de Healy al een jaar op mijn bureau liggen, altijd in zicht omdat ik voelde dat ik er wel iets mee moest doen voor mijn clienten maar vooral ook voor mijzelf. Mijn twijfel zat niet zo zeer in de kosten van de Healy die je overigens er zo uithaalt door te besparen op andere behandelingen maar doordat ik dacht dat het heel ingewikkeld zou zijn in gebruik. Toen bleek dat het aansluiten en in werking zetten van de Healy echt kinderlijk eenvoudig was, ging ik dagelijks met de Healy aan de slag en nu behoort de Healy Frequentie Therapie ook tot de diensten van de Ubuntu Universe.”

Puur
Met het programma Puur geef ik mijn lichaam regelmatig een detox om te herstellen van de effecten van milieuvervuiling en gifstoffen. Mijn lichaam werd heel dorstig naar water om zo alle toxines te kunnen lozen.

Zorg
Ter ondersteuning van mijn lichaam draai ik regelmatig ook het frequentieprogramma Zorg die ervoor zorgt dat bio-energetische verstoringen voorkomen worden. Wanneer ik dit programma draai slaap ik heel diep en wordt helemaal energievol en helder wakker.

Balans
Het programma Balans zorgt ervoor voor evenwicht tussen de verschillende lichaamsfuncties zoals ons bloedsomloop, de nieren, lymfesysteem, hormonen etc.Mijn lijf voelt heel rustig aan na gebruik van dit programma.

Zijn
Zijn is een programma om de geest in balans te brengen. Dit programma helpt bij het herpakken van je emotionele evenwicht. Na dit programma voel ik me heel vredig en verbonden met mijn omgeving.

Ontspannen
Het woord zegt het al een programma om te onspannen. Dit programma is heel bijzonder daar zodra je ermee begint wordt je je ook direct bewust van hoe gestresst je bent. In de tweede helft van de behandeling met dit programma voel je je lichaam ontspannen en krijg je de ingeving om wat rustiger aan te doen. In het begin viel ik al zittend in slaap bij dit programma gaande weg bleef ik wakker om te kunnen genieten van de heerlijke ontspanning.

Loslaten
Dit bijzondere programma werkt heel diep door alle lagen van lichaam en geest heen. Fysiek en geestelijke pijn worden aangepakt doordat jij zelf meer binding krijgt met wat jouw pijn veroorzaakt. Na gebruik van dit programma voelt je lichaam lichter en flexibeler aan. Ik werd heel blij na gebruik van deze frequenties.

Wil jij ook een behandeling met Healy Frequentietherapie? 

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com